گردشگران خارجي بايد وارد چرخه توليد صنايع‌دستي شوند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي با حضور در همايش نقش باز آموزي در توسعه گردشگري پايدار با بيان اين مطلب گفت: گردشگراني که از نقاط دور و نزديک به کشور ما سفر مي‌کنند بهره مندي از يک تجربه فرهنگي را هدف سفر خود قرار داده‌اند.

ساسان قاسمي تصريح کرد: کسب تجربه فرهنگي به معناي آشنايي گردشگران با تاريخ و فرهنگ کشور ما و آنچه از آن به عنوان ميراث فرهنگي ما يا مي‌شود در کنار بهره مندي عملي از داشته‌هاي هنري و فرهنگي کشورمان است.

وي با اشاره به اينکه حضور مستقيم گردشگران و تجربه عملي در بخش‌هايي که از آن‌ها به عنوان عاملي در جذب گردشگران ياد مي‌شود آن‌ها را به حضور مجدد در کشورمان رهنمون مي‌سازد، اظهار داشت:‌ اين مسأله همچنين زمينه ساز حضور بيشتر گردشگران در کشورمان است.

مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت ادامه داد: حضور گردشگر در هر کشوري در کنار کسب تجربه فرهنگي زمينه حضور دراز مدت آن‌ها را فراهم مي‌کند.

قاسمي با بيان اينکه کشوري که گردشگر بيشتري دارد از امنيت ملي بالاتري برخوردار است، گفت:‌ ضمن اينکه حضور گردشگران خارجي و بهره مندي آن‌ها از جاذبه‌هاي گردشگري به معناي برخورداري کشور از امنيت خارجي است.

وي افزود: با توجه به موضوع اين همايش که به باز آموزي و آموزش مربوط مي‌شود به نظر مي‌رسد گردشگران خارجي بايد موضوعاتي چون شناخت فولکلور و موسيقي سنتي، تاريخ هنر و هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي آشنا شوند.

مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي در ادامه اظهار داشت: اگر در حال حاضر به دنبال افزايش گردشگر و توسعه پايدار فرهنگ آن هستيم آموزش به گردشگران خارجي را در مباحث ياد شده بايد در دستور کار قرار دهيم.

ساسان قاسمي با تأکيد به اهميت نقش صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي در جذب گردشگران افزود: ‌تجربه عملي گردشگران در خلق يک اثر هنري، بازار فروش اين توليدات را در بخش گردشگران خارجي رونق مي‌بخشد.

وي خاطرنشان کرد: در حال حاضر يکي از مشکلات صنايع‌دستي در نظر گردشگران بالا بودن قيمت اين توليدات است که در صورتي اين تفکر اصلاح مي‌شود که آموزش صنايع‌دستي ببينند و با مراحل ساخت آشنا شوند./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388033112